Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında kayıt yapan birinci sınıf öğrencilerine yönelik "Oryantasyon ve Uyum Programı" gerçekleştirilmiştir.
20.09.2022 tarihinde 09.00-11.00 saatleri arasında Merkezi derslikler binası 2. Kat Amfi 1 Salonunda gerçekleşen programa; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, dekan yardımcıları, fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler katılmıştır. 
Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamıştır. Ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay’ın ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selma Kahraman’ın açılış konuşmaları ile devam etmiştir. Konuşmalarında, Dekan Prof. Dr. Mehmet Akif Altay fakülte bölümleri, akademik kadro ve planlar konusunda bilgi verirken, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Selma Kahraman ise hemşireliğin ve hemşirelik eğitiminin önemini vurgulamıştır.
Program açılış konuşmalarının ardından, birinci sınıf öğrenci danışmanlarından Öğr. Gör. Nilgün Okşak ve Arş.Gör.Dr. Mehmet Emin Düken tarafından akademik takvim, akademik öğrenci danışmanlık sistemi ve formları, fakülte müfredatı ve uygulama alanları, öğrenci otomasyon sistemi, yönetmelik ve yönergelere ilişkin bilgilendirme yapılmıştır. Programda son olarak, Fakülte öğrenci temsilcisi Yusuf Şerifoğlu tarafından öğrenci iş birliği ve öğrencinin sosyalleşmesi temalı konuşmasını yapmıştır. Danışman hocalar ve sınıf temsilcileri eşliğinde öğrencilere kampüs gezisi yapılarak program tamamlanmıştır.



FAKÜLTEMİZ TANITIM FİLMİ

TS EN ISO 9001:2015 BELGESİ

2023-2024 AKADEMİK TAKVİM

ETKİNLİK

Eyyübiye'de Mobil Jinekoloji Ve Sağlık Tarama Aracı Sağlanması"Na İlişkin Protokol İmzalandı.


Almanya'da hemşirelik kariyeri için aradığımız değer SİZ misiniz?

HARUZEM

BOLOGNA

      

ÖĞRETİM ELEMANLARININ KİTAP ÇALIŞMALARI

BAĞLANTILAR


.........................................................

.........................................................
PSİKOLOJİK DESTEK BİRİMİ
KOORDİNATÖR
Doç.Dr. Veysel KAPLAN

Üye: Dr. Öğretim Üyesi Rabia KAYA
.........................................................