Fakültemiz 1. ve 2. sınıf öğrencileri için uyum programı 27.09.2021 tarihinde üniversitemiz büyük amfi salonunda gerçekleşti.
 
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif ALTAY yaptığı açılış konuşmasında yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizi tebrik ederek bu yıl geçen yıllarda olduğu gibi kontenjan doluluk oranımızın %100 olduğunu ifade ettikten sonra öğrencilere hitaben sizler için fakültemiz tüm fiziki şartlarını en üst seviyeye getirerek eğitim öğretime hazırladık dedi ve konuşmasını hemşirelik mesleğinin önemini vurgulayarak tamamladı.
Hemşirelik Bölüm Başkanlığınca Hemşirelik bölümünün tanıtımı, eğitim proğramı, amaç, hedef ve program çıktıları hakkında bilgi sunularak akreditasyon sürecindeki son durum paylaşıldıktan sonra görev yapan tüm öğretim üyeleri ve öğretim görevlilerinin öğrencilerimize tanıtımı yapıldı.
Danışmanlar tarafından tüm öğrencilere 2021-2022 akademik takvim hakkında bilgi sunularak web sayfası üzerindeki danışmanlık sistemi ve formlar tanıtıldı.
Daha sonra verilen aranın ardından fakülte sekreterimiz tarafından tüm öğrencilere öğrenci otomasyon sistemi, yönetmelik ve yönergelerin tanıtılması ile fakültenin fiziki durumu ve özellikle laboratuvarlarımızın kullanımı hakkında bilgiler aktarıldı.
Panel bölümünde ise son sınıf öğrenci temsilcimiz tarafından “öğrenci olarak ben”, yüksek lisans öğrencimiz tarafından “yüksek lisans öğrencisi olarak ben” şeklinde hemşirelik eğitimindeki görüşleri paylaşıldıktan sonra Harran Üniversitesi Hastanesi Başhemşiresi tarafından “hemşire olarak ben” sunumu gerçekleştirilerek rehber öğrencilerimizin eşliğinde fakültemizin tanıtım turu ile programımız son buldu.













 

FAKÜLTEMİZ TANITIM FİLMİ

TS EN ISO 9001:2015 BELGESİ

2023-2024 AKADEMİK TAKVİM

ETKİNLİK

Eyyübiye'de Mobil Jinekoloji Ve Sağlık Tarama Aracı Sağlanması"Na İlişkin Protokol İmzalandı.


Almanya'da hemşirelik kariyeri için aradığımız değer SİZ misiniz?

HARUZEM

BOLOGNA

      

ÖĞRETİM ELEMANLARININ KİTAP ÇALIŞMALARI

BAĞLANTILAR


.........................................................

.........................................................
PSİKOLOJİK DESTEK BİRİMİ
KOORDİNATÖR
Doç.Dr. Veysel KAPLAN

Üye: Dr. Öğretim Üyesi Rabia KAYA
.........................................................