Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 03.10.2023 tarihinde 13.30-16.00 saatleri arasında, Hemşirelik Bölümü ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı birinci sınıf öğrencilerine yönelik "Oryantasyon ve Uyum Programı" gerçekleştirilmiştir.
Merkezi derslikler binası 2. Kat Amfi 1 Salonunda gerçekleşen uyum programına, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, dekan yardımcıları, fakülte öğretim elemanları, fakülte sekreteri ve öğrenciler katılmıştır. 
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamıştır. Ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif ALTAY açılış konuşması yaparak, fakültenin tanıtımı, öğretim üye ve elemanlarının tanıştırılması ve eğitim öğretim sürecindeki planlamalar ile ilgili bilgiler vermiştir. Program, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Selma KAHRAMAN ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkan Dr.Öğr. Üyesi. Fatih ENZİN’in konuşmalarıyla devam etmiştir.  
Programın devam eden bölümünde, Fakülte Sekreteri Bayram PARLAK fakültenin alt yapısı, sınıflar ve idari personelle ile bilgileri vermiş; Dr. Öğr. Üyesi. Özlem KAÇKİN ise akademik takvim, akademik öğrenci danışmanlık sistemi ve formları, öğrenci otomasyon sistemi, yönetmelik ve yönergeler ile ilgili öğrencilere bilgilendirmeler yapmıştır. Program son olarak, öğrenci iş birliği ve öğrencinin sosyalleşmesi amacıyla fakülte sınıf temsilcileri önderliğinde yapılan kampüs gezisiyle tamamlanmıştır.




















 

FAKÜLTEMİZ TANITIM FİLMİ

TS EN ISO 9001:2015 BELGESİ

2023-2024 AKADEMİK TAKVİM

ETKİNLİK

Eyyübiye'de Mobil Jinekoloji Ve Sağlık Tarama Aracı Sağlanması"Na İlişkin Protokol İmzalandı.


Almanya'da hemşirelik kariyeri için aradığımız değer SİZ misiniz?

HARUZEM

BOLOGNA

      

ÖĞRETİM ELEMANLARININ KİTAP ÇALIŞMALARI

BAĞLANTILAR


.........................................................

.........................................................
PSİKOLOJİK DESTEK BİRİMİ
KOORDİNATÖR
Doç.Dr. Veysel KAPLAN

Üye: Dr. Öğretim Üyesi Rabia KAYA
.........................................................